Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Цветан и Емилия номинирани за изгонване от Big Brother 4

отпечатай новината

17.10.2008 13:00 | Видян 4643 пъти | Гласували 1

Цветан и Емилия номинирани за изгонване от Big Brother 4

Снощи в къщата на Big Brother 4 се проведоха вторите номинации за изгонване на съквартиранти. Най-много негативни гласове събраха: терминаторът от Варна – Цецо и момичето успешно излекувало се от рак, русенката Емилия. Зрителите на Нова Телевизия ще решат кой от двамата да напусне къщата този понеделник.

След снощните номинации стана ясно, че вече няколко отделни лагера действат в къщата. Повечето мъже се чувстват застрашени от съюза на Наталия и Емилия и затова гласуваха главно против двете млади жени. „Провали мисията, това е просто стратегия, номинирам силните играчи”, това бяха част от доводите на съквартирантите да номинират Еми. Освен от мъжете, тя получи „удар” и от женската част. Ромската красавица Таня номинира Еми уж, защото играела някаква роля, но за всички стана ясно, че ревността е основната причина Таня да не харесва момичето от Русе. Отминалата седмица двете се оплетоха в любовен триъгълник заедно с Георги – 28 годишния градинар от София. Борбата за сърцето на столичния плейбой изостри отношенията между Таня и Еми и това си пролича на номинациите снощи.

И докато при мъжете имаше някакво колебание, почти всички жени бяха категорични, че Цветан е човекът, който трябва да напусне къщата в понеделник. Неговото лошо отношение към нежната половина вътре, постоянните скандали, лицемерното му поведение, както и мрънкането за храна, бяха основните причини, той да получи 13 отрицателни гласа. Дори Марти, който допреди няколко дни скачаше на врата на варненският исполин и виждаше в него най-големия си приятел и защитник, снощи номинира бившето ченге с две точки. От жените единствено Самие и Таня не номинираха Цецо.

След отминалите втори номинации в Big Brother 4, стана ясно, че жените, освен Цецо, не харесват и вулгарното поведение на бай Иван, а мъжете се чувстват застрашени от скрития лидер Наталия - съюзът между нея и Еми намира все повече последователи в къщата, което от своя страна се превръща в заплаха за всички останали. В същото време, Георги и Владо продължават да водят битка срещу маймунджилъците на Умберто.  Двамата българи номинираха чужденеца с по две точки, но това не бе достатъчно екстравагантния участник да бъде изпратен за изгонване.

Тази вечер, в епизода, ще видим първите реакции на съквартирантите, след номинациите. Ще се изостри ли разделението между тях и в какви роли ще влязат номинираните, за да останат в битката за 300 хил. лева. Освен това ще проследим как участниците се справят с фотографската мисия, която Big Brother им възложи и как ще се развият отношенията между Таня - Георги – Еми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !