Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия: Пайнера спасява Преслава

отпечатай новината

15.01.2015 11:32 | Видян 4030 пъти | Гласували 2

Камелия: Пайнера спасява Преслава

Време е за скандали! Традиционно с наближаването на раздаването на годишните награди на телевизия "Планета" напрежението във фолксредите започва да расте.

Малко повече от месец преди връчването на ценните статуетки вече се говори, че победителите са ясни, което силно изнервя пренебрегнатите. Преслава пак става певица на годината! Това е информацията, която най-упорито се разпространява във фолксредите. Народната любимка дори само е разбрала, че отново ще получи ценната статуетка, и упорито се опитва да пренасочи информациите в друга посока. "Мисля, че последната година беше много успешна за Галена и тя заслужава да спечели", сподели Преслава за своята близка приятелка.

"За да се запази статуквото на едно голямо име, певица на годината ще стане Преслава. Уморих се от пожизнени награди, за да се спасява името на някой. Не че не е заслужила, но бих се зарадвала, ако спечели някой друг", коментира пред "България Днес" фолкпевицата Камелия, която определи изказването си като пророческо.

Всъщност нейното мнение се споделя от голяма част от гилдията - Преслава живее на стари лаври и се е превърнала в силен "продукт", който трябва да бъде налаган до последно, за да може да се печели от него. Тази маркетингова стратегия вбесява някои фолкпевици, които смятат, че се трудят напразно. Анелия дълго време негодуваше, че все не успява да получи най-престижната статуетка в попфолка.

"Музикален идол на годината със сигурност ще стане Галена, защото тя е най-динамична през последните години. Много оборотна е, има участия. Това са моите прогнози. Ако не се сбъднат, бих се изненадала", допълни Камелия, която с нетърпение очаква церемонията по раздаването на наградите в края на февруари, за да разбере дали правилно е оценила ситуацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !