ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Чалгарки окрадоха Паша Христова

отпечатай новината

22.01.2015 17:31 | Видян 2311 пъти

Чалгарки окрадоха Паша Христова

"Окрадоха Паша Христова! Не ми харесва фактът, че фолкаджийки пеят песента на Паша Христова "Една българска роза", а не си плащат авторските права за песента." Това сподели жената на покойния син на Паша Христова Милен - Татяна. Поводът за думите й станали участия на изпълнителките Андреа, Галена и Алисия в заведения, където момичетата изпълнявали песента в края или по време на участията си.

"Когато е по желание на хората в заведението, не може да не откликнеш на молбата им", коментират хора от обкръжението на фолкаджийките. Идеята точно тази велика песен за България да се пее от полуоблечени девойки никак не се харесва на близките на Паша Христова. Най-възмутен бил съпругът на покойната естрадна легенда - Васил. "Не стига че само по гащи ходят, ами и Паша пеят! Не ги ли е срам!", възмущавал се възрастният мъж.

"Всичко, което нашите изпълнители пеят на концертите си, е с платени авторски права и подчертавам - с носителите на тези права, защото понякога и там има недоразумения. Що се отнася до Паша Христова не съм запознат на участия някоя от нашите певици да пее "Една българска роза". Това сподели пиарът на фирма "Пайнер" Любомир Костадинов за "България Днес". Той каза още, че за него и фирмата е важно всичко да е уредено с изпълнението на песните, а за това какво певиците пеят на участие не може да бъде отговорен. "Нали се сещате, че това означава всеки, който си тананика някаква песен, да й се търсят авторските права", пошегува се Костадинов.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !