Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Слави наема Филип Киркоров

отпечатай новината

30.01.2015 09:12 | Видян 3280 пъти

Слави наема Филип Киркоров

Световноизвестният певец от български произход Филип Киркоров най-вероятно ще се появи като жури в „България търси талант", научи „Всеки ден". Шоуто ще започне след месец, а за участие в него се спрягат имената на няколко звезди като Глория, Асен Блатечки и дори това на истеричната Петя Буюклиева.

Продуцентът Слави Трифонов имал огромното желание да покани и Киркоров, който напоследък изпитва проблеми с властите у нас. Трифонов вече е провел първите разговори с певеца, който принципно склонил. Киркоров настоявал за доста висок хонорар, но от Би Ти Ви били готови да инвестират необходимата сума.
Киркоров в момента има проблеми със закона в България. Компанията на звездата „Филип Киркоров Инвестмент", със седалище у нас, е обвинена в нарушение на данъчното законодателство, като разследването се води по отношение на неизвестен извършител. Заради тези проблеми бившият мъж на Алла Пугачова се навъртал често в София. Затова и едно участие в предаване по нашата телевизия нямало да му попречи особено на ангажиментите.

Идеята била легендарният изпълнител да бъде нещо като гост-жури и да оценява кандидатите по време на началните кастинги. Реално ангажиментите му щели да са за не повече от седмица.
Филип Киркоров няма проблеми с парите и всъщност не хонорарът щял да бъде фактор да участва в състезанието, коментират запознати. Ако се съгласи на офертата, щял да го направи заради близостта си със Слави Трифонов. Филип и Дългия са близки приятели от много време. През 2013 г. Слави продаде на руската икона апартамента си на морето. Жилището на шоумена с площ 240 квадрата бе купено от суперзвездата на руската естрада за 220 000 лева. Към скъпарския имот имало и изба от 5 квадрата.

Киркоров е гостувал многократно и в „Шоуто на Слави". Първоначално Трифонов покани в журито на „България търси талант" Дарина Павлова. Милионерската вдовица обаче няма да има възможност да се включи в шоуто. Затова сега Слави търси спешно родна знаменитост с международна известност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !