Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Появи се незаконна леля на лейди Даяна

отпечатай новината

10.02.2015 12:44 | Видян 2123 пъти

Появи се незаконна леля на лейди Даяна

Британската кралска фамилия е разтърсена от поредния скандал. 71-годишната калифорнийка Анн Украинетц твърди, че леля на лейди Даяна и се бори за признанието на аристократичното семейство. Възрастната дама от 18 години се опитва да докаже, че е кръвна роднина на починалата съпруга на Чарлз, обяснявайки, че е незаконна дъщеря на дядото на принцесата Лорд Морис Фермой, пише The National ENQUIRER.

Медията твърди, че Украинетц е предоставила „убедителни доказателства”, с които доказва синята си кръв, но кралица Елизабет II и роднините ѝ продължават да се дистанцират от нея и да я обявяват за лъжкиня. Анн работи като учителка в Сан Диего и е убедена, че е плод на аферата на майка си Евелин Ръдерфорт с лорда. По думите тя е научила за биологичния си баща от писмено признание на майка си, скрито в нейна книга, в което се казва:

“ Чарлз не е твоят биологичен баща. Влюбих се в лорд Фермой и резултатът от любовта ни беше ти. Той беше женен, а аз бях негова любовница ” Украинетц разкри пред The ENQUIRER , че тя била шокирана от новината и дори нямала представа кой е лордът.  Нямало как да пита мъжа, който смятала за свой татко, защото той починал през 1966 г.

След кратък размисъл Анн намерила обяснение на нещата и навързала сценария. Тя смята, че майка ѝ и лордът се срещнали покрай неговата съпруга Лейди Рут, която била патрон на театралната група King’s Lynn Players, в която участвала и нейната родителка.

Единственият човек от аристократичните сестри, който вярва на думите на Анн и подкрепя и историята е майката на Даяна - Франсис Шанд Къд, която се пада полу-сестра на Украинетц, ако историята ѝ е истина. През 2004 г. тя издаде книгата „Франсис: Невероятната история на майката на принцеса Даяна”, в която пише:

„На Евелин Ръдерфорт ѝ беше платено да напусне страната с условието да пази своето извънбрачно дете в тайна”. Кралската фамилия и роднините на лорд Фермой категорично отказват да се срещнат с Анн и не искат тя да се подложи на ДНК-тест. „Ситуацията е тъжна. Те предпочитат да се преструват, че не съществувам”, призна Украинетц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !