Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Калканджиева отпразнува 40 напук на поверието

отпечатай новината

24.02.2015 11:56 | Видян 2765 пъти

Калканджиева отпразнува 40 напук на поверието

Жени Калканджиева посрещна своя 40-и рожден ден в индийския ресторант „Zum Moghulhof" в австрийската столица Виена. Скромното парти е било навръх празника на красавицата на 20 февруари, петък, научи „Всеки ден". Шефката на модна агенция „Визаж" е била в компанията на няколко близки приятели, сред които обаче се откроявала липсата на Тачо.

Все още официалният й съпруг Стефан Манов не е бил поканен и новината, че двамата отново са се събрали като семейство, се оказала силно преувеличена. Поне така твърдят хора от обкръжението на финалистката в топ 10 от конкурса „Мис Свят", проведен в Сън сити, Република Южна Африка. Оказва се, че двамата просто поддържат добри взаимоотношения, но иначе всеки е хванал пътя си.

Във Виена Жени и компания наблегнали на традиционни индийски ястия и питки, полети скромно с бира, обясниха ни приятели на манекенката. Доста от феновете й обаче се опасяват, че празненството ще донесе беди на любимката им. Повод за мрачните прогнози е наложеното суеверие, че 40-ия рожден ден в никакъв случай не бива да се празнува.

Традицията се свърза с преди всичко със значението, което редица древни култури влагат в числото 40. В Светото писание се казва, че потопът е продължил 40 дни, 40 години Мойсей водил евреите из пустинята. С 40 са свързани и много народни вярвания за раждането и смъртта.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !