Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербо и Гришо се чукат с яйца

отпечатай новината

08.04.2015 11:31 | Видян 2146 пъти

Бербо и Гришо се чукат с яйца

Най-популярните български спортисти в момента Димитър Бербатов и Григор Димитров ще се съберат навръх Великден, научи "България Днес". Футболната звезда е поканил тенисиста и приятелката му Мария Шарапова лично в апартамента си в Монако. Двамата българи дори са вързали залог за това чии яйца ще се окажат по-здрави по време на традиционното чукане за празника.

Повод за събирането е визитата на Гришо в Княжеството. Както и миналата година, така и тази, той ще вземе участие в турнира в Монте Карло, който стартира идния понеделник. Димитров ще бъде при Бербо още от събота, тъй като ще играе срещу Рафаел Надал в благотворителен мач. Проявата се организира от техния колега Марин Чилич и ще подпомогне борбата срещу СПИН, както и олимпийската програма за хора с интелектуални проблеми.

Бербо никога не е криел симпатиите си към Григор въпреки признанията си, че не разбира особено от тенис. Не е тайна, че Димитров е сред българските таланти, които преди години получиха финансова стипендия от фондацията на Бербатов.

„Григор е готино момче", каза при едно свое телевизионно участие Бербатов. В същото време хасковлията е фен на "Манчестър Юнайтед" от времето, когато Митко игра при "червените дяволи".

Нападателят на "Монако" ще приеме тенисиста в своя луксозен апартамент в хотел "Монте Карло Бей". На трапезата ще седнат половинката на Митко - Елена, както и двете им дъщери Деа и Елия. Все още не е ясно дали Григор ще запознае Бербо със своята любима Мария Шарапова. Рускинята няма състезателни ангажименти по това време и нищо чудно също да се озове в жилището на Митко.

В петък вечер отборът на Бербатов гостува на "Каен" в мач от френското първенство. След това Митко ще мисли единствено за великденските празници. Той неведнъж се е изявявал в кухнята като кулинар, но едва ли ще се нагърби със задачата да омеси сам традиционния козунак. Като доказан любящ баща той ще боядисва яйцата с щерките си.

Разбра се още, че Бербо не е канил за Възкресение Христово разведените си вече родители Иван и Маргарита. Самият той имал планове да се прибере до България, но се отказал заради сгъстения футболен график, пише още "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !