Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Как Ники Кънчев се запозна с Бон Джоуви

отпечатай новината

06.11.2008 14:15 | Видян 4292 пъти | Гласували 1

Как Ники Кънчев се запозна с Бон Джоуви

В неделя, в „Градски легенди” гост на Вили Сечкова ще бъде журналистът, водещ на „Стани богат” и танцьор в “Dancing stars” Ники Кънчев.
Пред камерите на светското шоу Ники ще разкрие повече за себе си.
Съжалява ли, че „Стани богат” не е в ефир, смята ли, че шоуто ще се върне и какво му дава участието в “Dancing stars” – това са само част от темите, за които Кънчев ще говори открито.

Само зрителите на „Градски легенди” ще научат с кои големи звезди се е срещал Ники и какво му е коствало да вземе интервю от Джон Бон Джоуви. Какво интересни истории с други звезди има водещият на „Стани богат” и как е развил влечението си към музиката – това ще стане ясно тази неделя, след филма.

Екипът на „Градски легенди” подготви и специална изненада за Ники. По време на разговора с Вили към него се присъедини и партньорката му от танцовото шоу – Ирена Димитрова.
В новата си рубрика Станислав Дочев ще разкаже накратко историята на Лили Иванова. Мнение за качествата на естрадната прима ще даде и Камелия Тодорова. По традиция, в края на предаването Любомир Милчев – Dandy ще арестува в рубриката “Fashion police”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !