Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Албена Михова с ново гадже

отпечатай новината

13.08.2015 16:00 | Видян 2991 пъти

Албена Михова с ново гадже

Колоритната актриса Албена Михова не страда дълго след раздялата си с рокаджията Тома Здравков и вече има ново любовно увлечение.

По време на гастролите си в Кюстендил с постановката „Човекоядката” , зарязаната от певеца актриса се появила с ново гадже, отново доста по-младо от нея, разкриха колеги на Михова, пише Уикенд.

Напук на слуховете, че е съкрушена след като дългогодишната й половинка я заряза, звездата от „Пълна лудница” не страдала дълго. Според запознати с любовните проблеми на разпадналата се двойка, победителят в „Мюзик айдъл” пръв взел решението да се раздели с Албена. Причината била повече от банална – изневяра на певеца.

След 4-годишна връзка, Тома започнал да се озърта за някое по-младо гадже. Ревнивата актриса все по-често изпадала в истерия заради напористите фенки на Тома, които го преследвали по време на турнетата му из страната.

Сътресенията във връзката им напоследък зачестили и в началото на лятото музикантът се изнесъл от апартамента на Албена. За разлика от певеца, чиято кариера напоследък зациклила, Албена била претрупана с ангажименти дори през лятото. Успешно било и последното начинание на Михова – актьорска школа за млади таланти.

Всеки от тях се опитвал да се наложи като глава на семейството и да командва вкъщи.

За капак точно, когато разбрала за изневярата на Тома и ближела рани, разочарованата Албена научила, че нейното дългогодишно гадже Петър Калчев е станал баща на момченце.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !