Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

РОМИНА ПАУЪР ОТПРАЗНУВА 64-Я СИ РОЖДЕН ДЕН С ШУМНО ПАРТИ

отпечатай новината

05.10.2015 14:01 | Видян 1545 пъти

 РОМИНА ПАУЪР ОТПРАЗНУВА 64-Я СИ РОЖДЕН ДЕН С ШУМНО ПАРТИ

Ромина Пауър, която заедно с дуетната си половинка Ал Бано Каризи ще пристигне на 16 декември у нас за впечатляващ концерт в Арена Армеец, събра семейството си през уикенда за специално парти. Поводът за фамилната среща бе отбелязването на рождения ден на певицата и актриса, която навърши 64 години в петък.

Типично в италиански стил, компанията отпразнува събитието шумно и весло. Ромина сама предпочела да сподели празника с децата и най-близките си приятели, както и с колеги от артистичните и музикални среди. VIP-тържеството обаче не останa скрито от италианските медии, които публикуваха снимки от вечерта, издаващи празничното настроение на Ромина с децата и нейните гости.

В менюто за партито бяха включени скъпи вина и напитки, екзотични плодове, сирена и любимите италиански деликатеси на дъщерята на холивудската легенда Тайрон Пауър. Вечерта премина с много танци и музика и специални изненади-игри, подготвени от децата  на звездата, които се бяха погрижили за прекрасната атмосферата на празничното парти.

Световноизвестният  дует Ал Бано и Ромина Пауър пристига у нас на 16 декември за едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! В продължение на дълги години двамата бяха разделени и нямаха съвместни изяви. Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !