Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Младокът на Албена Михова: Луд съм по нея!

отпечатай новината

13.11.2015 11:02 | Видян 1497 пъти

Младокът на Албена Михова: Луд съм по нея!

Футболистът Николай Колев, новият приятел на Албена Михова, избра списание "LOVE style", за да разкаже за първи път за връзката си с актрисата. Преди около месец той се прибрал в България, защото е играч на „Дъглас” и живее на остров Ман, за да се види с близките си и случайно отишъл на театрална постановка с участието на Михова. Той я поздравил за ролята след спектакъла и още същата вечер я поканил на вечеря.

„При мен любовта пламна от пръв поглед, но ни трябваше време, докато се случат нещата. Много съм влюбен и я обичам! Чувствам се така щастлив, както не съм се чувствал с никоя друга жена. Готов съм на всичко в името на любовта. Преди да се запозная с Албена, никога не ми е минавало през главата да се връщам в България, но в момента само мисля как да съм до нея”, признава в ексклузивно интервю пред изданието Николай Колев.

Разликата им от 13 години в полза на актрисата изобщо не го притеснява, защото за него е важно да се чувства обичан и тя му дава всичко. Той не крие, че разстоянието за тях ще е голямо препятствие, но смята, че ще преодолеят този проблем, защото любовта им е много силна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !