Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Йорданка Христова направи фурор в НДК

отпечатай новината

24.11.2008 12:00 | Видян 7184 пъти

Йорданка Христова направи фурор в НДК

Йорданка Христова изнесе страхотно двучасово шоу в първа зала на НДК, пише 19 минути

Най-напред тя показа филма „Como fue”. В него се представят различни музиканти от Куба и се проследява историята на болерото. Данчето се среща с най-известните тамошни певци, с които прави импровизирани дуети. С някои от тях излезе и на сцената на НДК.

Ел Нене, Алехандро и Гарсон запълваха паузите, докато певицата се преобличаше. Всъщност по-скоро си почиваше, защото през цялата вечер бе само с една рокля, като добавяше различни аксесоари към нея. Под мотото „Животът е КУБАВ” Христова изпя много известни латино хитове. Тя призна, че е знаела, че публиката няма да й прости, ако не включи и българските си шлагери.

Прозвучаха „Ще продължавам да пея” и „Песен моя, обич моя”. Звездата направи реверанс към Тончо Русев и Митко Щерев, изпълнявайки „Незабрава” и „Адаптация”. Изпя и новият хит „Съдба” на Краси Гюлмезов. Сред гостите бяха Кичка Бодурова, Михаил Белчев, Мая Нешкова и Милена Славова. Цветя връчи и синът на Емил Димитров. Концертът премина изцяло на живо, като Христова не пропусна да захапе Лили Иванова, изкарвайки рефрен на „Стари мой приятелю”. Накрая певицата вдигна на крака присъстващите, появявайки се на сцената с кубинските си гости и група „Акага”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !