Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Стоичков с фолк певица в асансьор

отпечатай новината

26.11.2008 17:20 | Видян 16091 пъти | Гласували 3

Стоичков с фолк певица в асансьор

Интересна засечка в асансьора на гранд хотел София запозна Христо Стоичков с младата фолк певица на ”Пайнер” Полина. На тръгване от партито по случай рождения ден на ”Модна Фиеста”, брюнетката се натъкна на футболната звезда. Въпреки че е известен с бурния си нрав, той се усмихна на красивата дама и дори се поздравиха. Напук на славата си той показа кавалерско отношение и й направи път да мине. Полина му благодари и пожела приятна вечер на бившия национал.

”Запознавала съм се с много известни хора, но по този нетипичен начин никога. Забавно беше, а и самия той се държа толкова любезно. За пореден път се убеждавам, че това, което пишат по вестниците за известните хора не винаги е вярно”, коментира срещата си във вторник вечер изпълнителката на ”Пайнер”.
Преди месец и половина на музикалния пазар излезе втория албум на Полина, озаглавен ”Няма друга”. В момента певицата обмисля коя да е следващата й клипирана песен. Последната ”Обичах те до полуда” беше едно от най-поръчваните парчета в поздравителния вечерен блок на телевизия ”Планета”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !