Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гергана потърси Жени и Янита за нов съюз

отпечатай новината

27.11.2008 17:40 | Видян 4229 пъти

Гергана потърси Жени и Янита за нов съюз

Рано сутринта Мартинов трябваше да изиграе поредния дуел, изходът от който щеше да реши оставането му на Острова на изгнаника. Този път Николай имаше за противник последната жена от Пачека, която не премина на страната на бившите зелени в общото племе. Гери и бащата на близначките изиграха изпитанието „Самура”. Според правилата му всеки от тях имаше 20 минути на разположение, за да счупи делвите на противника с помощта на връзка с кокоси, които трябваше да  насочи с въртене към делвите. Печели този, който успее да счупи повече или всичките делви. Гери не оказа никаква съпротива на Мартинов, след като те вече се бяха разбрали за нова стратегия, според която последната надежда на бившите Пачека трябваше да намери сили и начин да направи нова коалиция.

През това време в лагера на Балбоа, Вънов отново се превърна в герой, след като успя да открие 120 яйца от костенурка и да улови достатъчно риба за съплеменниците си. След това обаче сървайвърите решиха, че трябва да върнат яйцата, за да не навредят на популацията на океанските костенурки. Малко по-късно племето се отправи към играта за имунитет, където посрещнаха и завърналата се от Острова на изгнаника Гергана. Този път сървайвърите бяха разделени на две групи от по четири души, които трябваше да преминат пет пъти под и над дървена платформа във водата. Тези, които първи успеят да направят петте „прехода”, се класират за втората фаза.
Това се оказаха Спас и Силвия, които демонстрираха изключителна бързина при преминаването на подводното пространство. За втория кръг обаче те имаха и още една задача – да преместят амулети от единия край на платформата до другия. Въпреки че даде всичко от себе си и само шанс не й достигна, Силвия загуби буквално с по-малко от минута. Така, след като вчера спечели награда, днес самбистът успя и да си осигури спокойствие за утрешния племенен съвет. Притисната от времето, последната не изкушила се от Пачека – Гери, побърза да потърси Жени и Янита, за да им предложи съюз. Нито една от тях обаче не изказа твърда позиция по въпроса, а вместо това започнаха да обсъждат поведението на програмистката.

През това време на Острова на изгнаника в интервю Николай сподели, че никога не е харесвал Галина и че тя всъщност не представлява заплаха за него.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !