Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Соня, Денислав и Иванина: Кой с кого?

отпечатай новината

29.11.2008 09:00 | Видян 27661 пъти | Гласували 7

Соня, Денислав и Иванина: Кой с кого?

Майката на Денислав е един от хората, които най-много се притесняват какво ще се случи със сина й в Къщата на ББ4. Анелия Минева признава, че за нея няма по-важно нещо от щастието на сина й. Дали то ще е със Соня Немска, или с някоя друга, това времето ще покаже. За момента двамата са влюбени и имат стабилна връзка. Родителите на младежа не са притеснени, че певицата има дете и е по-възрастна от Денислав. Приемат я, щом той я е избрал. „Хиляди пъти предпочитам Соня, отколкото Иванина. Не я познавам, но образът й от екрана не го харесвам. Мисля, че това между нея и Дени е мимолетно. Той държеше да влезе в ББ4, а за целта трябваше да си създаде образ. В случая – на човек, готов да прави секс.“, обяснява майката.

Г-жа Минева разбули и мистерията около финансите на семейството: „Ние сме съвсем обикновени хора. Всичко, което имаме, сме изградили с труд. Започнахме с търговия с куфари, през ресторантьорството, а сега имаме цех по всички правила на ЕС за производство на пици и тестени изделия. Денислав понякога може да достави стока. Не се плаши от работа. Разпространяваме само в Шуменския район. Имаме добър стандарт“ На въпроса дали Соня Немска се вълнува от парите на сина й, тя заяви, че искрено се съмнява в това.
Доста интересни неща за Иванина се носят из Шумен. Г-жа Минева каза, че според слуховете тя ходи с човек, който има бизнес в региона. Посещавала е града инкогнито. Нищо конкретно обаче не се знае. Самата Иванина издаде името му – Румен. Други запознати твърдят, че гаджето на брадърката наистина е заможен. Возел се в Бентли.

Свързването с когото и да е от роднините и приятелите на Иванина удари на камък. Майката на брадърката тръшна телефона още преди да е разбрала по какъв повод я търсим. Следващият най-близък човек до съквартирантката е приятелката й Анелия. Първоначално тя откликна на желанието ни за интервю, но в последствие майката на Иванина й даде инструкции да не говори пред медиите. Все пак момичето бе така любезно да изясни някои клюки, като с това показа, че е истинска приятелка.

Двете се познават от доста години и знаят всичките си тайни. Иванина учи маркетинг в Пловдив. Желанието им е двете да имат собствен общ бизнес, свързан с търговия. Според Анелия парите за Иванина не са цел и имиджът й на разглезена госпожица бил само за пред продуцентите. За двете е нормално да бъдат издържани на 22 години от родителите си, докато завършат образованието си. „Не виждам нищо лошо в това. Все пак за да работим нещо, трябва да имаме квалификация за него.“, логически мисли Анелия и добавя: „Не разбирам какво искат от Иванина. Тя не е професор и няма как на тези години да знае всичко. Но все пак е зряла и се държи по-добре от други в Къщата.“ Дружката разказа още, че  русата красавица се е застъпила за Денислав, защото й е харесал визуално, но не смята, че може да има секс между тях. За сравненията със Соня Немска, Ани каза, че са нелепи, защото Иванина е далеч по-красива от нея. Все пак двете й били фенки на песните. Всички слухове за ринопластика на брадърката след шоуто са измислени. „Аз съм доста наясно с пластичната хирургия и знам, че тя няма нужда от нея. Отричам и да съм говорила за гаджето на Иванина. То си е нейно. Дали е от Шумен или не, питайте нея, когато излезе. Само ще кажа, че тя не излиза с женени мъже.“, побърза да уточни Анелия.

Росен Йорданов, приятел на Денислав: Близък е и с Галена

„Влизането на Денислав в Къщата беше негово огромно желание. Целта му е да бъде известен и да го разпознават“, споделя най-близкият приятел на съквартиранта. Според Росен, шуменският левент е готов дори да прави секс, за да е интересен. Оказва се, че Денислав е много популярен във фолк средите. Често ходи на участия на певиците, дори в София. А тъй като Галена е от Смядово, двамата са много близки. Но са само приятели. Нямат изпълнения в банята.

Росен казва, че е много комерсиална личност и познава добре всички в Шумен, но не е чувал кой бизнесмен в града има връзка с красивата Иванина. „Но всичко е възможно.“, както съобщи той.

Друг добър приятел на Денислав се оказа Ники Китаеца, доскорошния съпруг на Азис. Двамата се познават от няколко години. „Денислав искаше да става модел и идва няколко пъти в София. Така покрай общи познати се сприятелихме и се виждахме често. Той е много първичен човек и няма да се спре пред нищо. Ако го е ударил хормонът, няма да подмине Иванина. Не мисля, че след това Соня ще го зареже, защото го обича“, заяви още Китаеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !