Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Преслава мина през леглото и на Мартин Камбуров

отпечатай новината

04.04.2016 14:21 | Видян 2588 пъти

Преслава мина през леглото и на Мартин Камбуров

Един от най-желаните футболни ергени у нас - Мартин Камбуров, демонстрира опасна близост с Преслава. Това веднага даде повод за двамата да тръгне пикантната клюка, че са полели победата на отбора на Мартин „Локомотив Пловдив“ с креватни изпълнения, пише Всеки ден. Иначе самият Камбуров се похвали, че Преслава му е пяла на ушенце след победата с 4:2 над „Пирин“ Благоевград. Капитанът на „смърфовете“ блесна с хеттрик, след който събра 165 попадения и вече е пети във вечната голмайсторска листа на „А“ група.

Камбуров и съотборниците му поляха победата в пловдивска дискотека, в която гостуваше Преслава. На една от паузите между песните красавицата дори се настани на сепарето на голмайстора и двамата сладко си побъбриха, позволявайки да бъдат снимани. Самият Мартин публикува тяхна обща снимка в социалната мрежа.

Освен добър голмайстор, 35-годишният Камбуров е известен и с това, че крие огромен член под слиповете си. Лично подгласничката на Мис Силикон 2011 Александрина Йорданова издаде, че футболистът има много голямо мъжко достойнство. Свиленградчанинът пък няма нищо против непрекъснато да бъде замесван в любовни афери с апетитни дами и да помпа рейтинг освен на футболния, и на секс терена. Мълви се, че той е имал кратка афера и с вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев – Мая.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !