Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Янита успя да победи и задругата на Генерала

отпечатай новината

12.12.2008 17:20 | Видян 11807 пъти | Гласували 1

Янита успя да победи и задругата на Генерала

Рано сутринта Янита и Мартинов се отправиха към дуела, който щеше да даде шанс на един от двамата да остане на Острова на изгнаника. Този път най-свирепите врагове, в момента в оцеляването, отново трябваше да демонстрират точност в стрелба, само че с тръбички. Печели този, който събере повече точки от изстрелите си по мишена. Това се оказа Мартинов, който повече от всичко желаеше да остане на острова. За негово съжаление обаче не получи храна, което тотално се отрази на мнението на останалите в Балбоа за самия него. По предварителна уговорка с тях, той трябваше да прати храна по Янита. След като такава не му беше дадена,  връщането на варненката в лагера с празни ръце, предизвика доста полемики и поводи за недоверие.

Всички посрещнаха Янита с въпроса дали носи храна от Мартинов, но след като получиха отрицателен отговор, те започнаха да “плюят” по него. На всичкото отгоре варненката им разказа за богатия лагер, скрит от всички, преминали на острова. Това тотално вбеси сървайвърите и те обявиха Ники за най-лъжливия играч. В крайна сметка Галина извади Така Мартинов обра всичките негативи заради стратегията си, а психоложката отново се прикри въпреки, че единствено тя от всички останали, които преминаха през острова беше видяла  и спала в хубавия лагер на Николай.

В ранния следобед Балбоа се запътиха към изпитанието за личен имунитет. Този път те трябваше да пазят равновесие върху греди, на върха на които имаше три елемента, махани през 15 минути, така че в края на играта участниците стояха само върху 20 кв см. По време на изпитанието те бяха изкушавани с различни лакомства от Владо Карамазов.

Сървайвърите устояха на плодов мус, шейк, шоколад и т.н. В крайна сметка всички успяха да се задържат върху гредите до махането на последния елемент. Веднага след това паднаха Силвия и Гергана. Останалите трима останаха почти 40 мин неподвижни, докато не дойде следващият етап – баланс с един крак. Това не остави никакви шансове на Спас, а малко след това го последва и Галина. Това означаваше само едно – объркване на сметки. Този път от играта трябваше да си тръгне Янита, но тя спечели имунитет и на следващия съвет бившите от Мого Мого ще трябва да изгонят един от великолепната четворка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !