Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Елизабет II бясна на сина си заради Деми Мур

отпечатай новината

08.08.2016 12:23 | Видян 2287 пъти

Елизабет II бясна на сина си заради Деми Мур

Кралица Елизабет II е бясна и не може да се примири, че синът ѝ докарва срам на фамилията. Кейт Мидълтън вече не е основната x мишена. Това в момента е Деми Мур, която омайва принц Андрю - един от синовете на кралицата.

В Бъкингам усилено се говори, че възрастната дама не харесва холивудската звезда за своя снаха, твърдят местни медии. Както стана ясно, връзката на Андрю с Деми е на около 2 месеца и се задълбочава. Двамата дори скоро може да заживеят под един покрив, но той със сигурност няма да бъде на двореца.

Кралица Елизабет не можела да понася тази любов и вече крояла планове да я съсипе. На Острова се носи слух, че принц Андрю е получил ултиматум от майка си, гласящ че ако не остави Деми Мур, ще трябва да забрави за семейството си. Дори има вероятност да бъде отлъчен от кралската фамилия.

Андрю е вторият син на кралицата. Той винаги е бил считан от мнозина за издънката на семейството, тъй като открай време домонстрира дързост, неприсъща за принц Чарлз. Дори преди няколко години имаше проблеми с полицията.

Деми Мур не се нравела на кралския род заради скандалното й минало. Тя се е омъжвала и развеждала цели три пъти. Последният ѝ брак предизвика голям медиен интерес, тъй като беше с далеч по-млад мъж - красавецът Аштън Къчър. Преди това актрисата бе омъжена за Брус Уилис.

Отделно Деми има славата на жена, която обича да се забавлява в мъжка компания и на всичкото отгоре да употребява забранени стимуланти. Всичко това дразнело не само кралицата, но и другите в двореца. Чарлз също предупредил Андрю да не се занимава с холивудската звезда, но принцът бил категоричен, че я иска в живота си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !