Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Анджелина Джоли се влюби

отпечатай новината

10.10.2016 10:25 | Видян 3442 пъти

Анджелина Джоли се влюби

Историята около развода на Брат Пит и Анджелина Джоли все още не е отшумяла и продължава да заема видно място по страниците на американските таблоиди, съобщава Факти. В една от последните публикации по темата се съобщава, че Анджелина Джоли била влюбена в арабски милионер.

Според изданията, получили информацията незнайно от какви съмнителни източници, тази забежка на актрисата е истинската причина за разпада на една от най-красивите холивудски двойки. Hollywood life съобщи, че Джоли се влюбила в друг мъж зад гърба на Брад Пит и през шестте месеца преди обявяването на развода, се срещала тайно с новата си любов.
Актрисата не можела да скрие чувствата си и признала всичко на своя съпруг. Джоли, която лично подаде молбата за развод, твърдеше, че неразбирателството и "непреодолимите различия" стоят в основата на нейното решение. Таблоидите обаче, не се задоволиха с това обяснение и започнаха да ровят надълбоко, за да открият някоя пикантна подробност около развода. Така се появи и информацията за флирта между Брад Пит и Марион Котийар по време на снимките на новия им филм "Съюзени".

Сега обаче, информацията за новата забежка на Джоли преобърна сюжетната линия в житейската история на "Бранджелина" и тя придоби нов курс. Актрисата се влюбила в женен милионер и връзката им продължила шест месеца. Според изданието Insider, Анджелина срещнала мистериозния ли любим по време на хуманитарната си работа за ООН. Събрали ги общите им интереси и желанието да помагат на онеправданите по света. Според изданието той е арабин от Близкия изток, който е завършил в Оксфорд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !