Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лудият репортер на лов за мацки

отпечатай новината

27.10.2016 13:46 | Видян 1424 пъти

Лудият репортер на лов за мацки

Зарязаният Даниел Петканов тръгна на лов за нова мацка. От началото на септември, когато пусна бомбата с разкритията за бившата си Александра Богданска, Лудия репортер разчиташе само на славата, която му донесе скандала, и се скри от екрана. По едно време дори се появиха слухове, че Милен Цветков го е уволнил, но след това се оказа, че не е истина, припомня "България днес".Сега Петканов се похвали, че пак се е върнал към занаята си, който трудно може да се определи като жанр, но му донесе цветущия прякор. Даниел отново е хванал микрофон в ръка и в дует с пъргав оператор преследва мацки по столичните улици.

Именно по време на снимките на един свой репортаж той се запозна с Александра, която доста настоятелно убеждаваше да се целунат пред камерата на фона на УНСС. След това Лудия репортер й е взел телефона и нататък историята вече всички я знаят.

След като интереса около изневерите на Богданска и новото й италианско гадже стихна, Петканов е решил да се завърне на бял кон на малкия екран и като нищо съвсем скоро да забърше нова мадама уж на шега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !