Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мелания иска гримьорна в Белия Дом

отпечатай новината

17.01.2017 12:57 | Видян 1855 пъти

Мелания иска гримьорна в Белия Дом

След броени дни Мелания Тръмп ще поеме задълженията на Първа дама от Мишел Обама и първото нещо, което планира да направи в Белия дом, е да добави специална стая, посветена на красотата, пишат от MissBloom.

Това споделя нейната гримьорка Никол Брил пред US Weekly. Според нея, госпожа Тръмп е пожелала да превърне едно от помещенията в голяма гримьорна, където нейният екип да се грижи за безупречната й визия.

“Със сигурност ще има стая за фризури, грим и подбор на тоалети,” казва Никол. “Мелания иска в стаята да има възможно най-добрата светлина. Това ще направи нашата креативна работа много по-лесна, тъй като добрата светлина е задължителна за създаването на всяка визия.”

Брил работи с Мелания вече от десетилетие. По думите й, заради кампанията на съпруга й, на екипа му се наложило малко да посмекчат грима и стайлинга на бившия модел. Гримът на госпожа Тръмп обикновено отнема около час и 15 минути. “Ако искаш да е перфектен и да издържи през целия ден, трябва да отделиш малко повече време на работата си,” допълва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !