ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ивана се глези в Париж за РД

отпечатай новината

31.01.2017 13:19 | Видян 1571 пъти

Ивана се глези в Париж за РД

Ивана ще отпразнува рождения си ден в Париж. Звездата на фолка заминава за 3 дни в града на любовта за личния си празник, пише столичен седмичник. Певицата е родена на 31 януари и до сега никога не е правила нищо специално на тази дата, тъй като винаги е предпочитала да отбелязвала по-шумно именния, не рождения си ден. Сега обаче изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” е зарадвана от близка приятелка, която организирала всичко.

„Няма да съм с любим мъж, тъй като просто в момента няма такъв. Но с една приятелка от 20 години се каним да посетим Париж и като няма кой да ни заведе, сами си го подарихме”, смее се Ивана. Миналата седмица тя бе в Лондон, където имаше концерт пред емигрантската общност. Певицата не крие, че става на 46 години. Тя смята, че в момента е в разцвета на силите си, но е време да помисли за нов, по-баладичен репертоар.

„Публиката ми остаря заедно с мен. Хората, които ме харесват, са на моята възраст и даже по-големи. Нормално е, няма как да вълнувам ученичките, в чиито очи изглеждам като майките им”, споделя Ивана. Изминалата година бе сред най-успешните за нея, а през декември реализира над 20 участия.

Звездата е сред най-предпочитаните гости на корпоративни купони и общински мероприятия, търсят я редовно да се изявява и на празници на градовете. Очаква се тя да бъде и сред най-ангажираните по време на задаващата се предизборна кампания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !