Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Деян Донков удари дъното

отпечатай новината

25.07.2017 10:45 | Видян 2250 пъти

Деян Донков удари дъното

Деян Донков събира все по-голямо възмущение относно визията си, макар през последните няколко години той да бе безспорно коронован и титулуван като символ и критерий за привлекателност в родното кино и театър.

Вместо да буди сексуални страсти у фенките си обаче, външният вид на синеокия театрал единствено предизвиква погнуса у жените, които недоумяват как толкова бързо апетитното някога момче се превърна в грохнал и изнурен алкохолик.

За последните 3 години Деян претърпя пълна промяна и сякаш остаря изведнъж с десетилетия, пише седмичник. От свежия му и приятен външен вид няма и помен. Днес той е заприличал на квартален алкохолик с дълбоки бръчки на лицето, увиснали тъмни торбички под очите, мръсна и неподдържана дълга коса.

А заради отслабването си вследствие на прекаляването с чашката, дрехите му винаги са с един-два номера по-големи. В театралните среди разнасят, че още от сутринта порка водка, а вместо вода в ежедневието си се налива само с бира.

Вредният му навик да пуши като издънен комин създавал неприятности на Радина и бебето. Тя често му правела забележки да пуши на балкона, но Донков отказвал да се подчини.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !