Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

СЕМ погна Гери-Никол за новия ѝ клип

отпечатай новината

26.07.2017 14:10 | Видян 1558 пъти

СЕМ погна Гери-Никол за новия ѝ клип

Съветът за електронни медии се е самосезирал заради провокативното видео и скандален текст на последния музикален проект на Гери-Никол Направо ги убивам, мълви се в светските среди.

Парчето е съвместен проект на варненката с рапъра 100 кила и излезе преди няколко дни, пише седмичник. Във видеото 18-годишната доскорошна ученичка отново е облечена прекалено секси, а на някои сцени е и без бельо.

Действието се развива в класна стая и в клуб, в който се лее скъпо шампанско на фона на яката дупара на тийнейджърката. Из нета хора коментират, че са видели G-точката на Гери-Никол.

Най-скандалните фрази в текста пък всеки, който чуе песента остава с впечатление, че рапърката възпява забранени субстанции като кокаин: "Най съм аз, най си ти, най са всички. Аре, начертай го, брат, нали сме ученички".

А по-нататък се пее: "Искам бутилка водка руска или сива гъска, Килата пак ги маже, в гърба на Гери пръска, под кръста", което пък води към асосиации за полов акт и една от най-популярните пози.

Парчето не се харесва особено и на феновете на Гери-Никол. Според тях Направо ги убивам има чалгарско звучене и за разлика от предишните ѝ хитове, с тази песен тийн звездата тръгна надолу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !