шопинг

Вести old

 Вики Бекъм блести от корицата на Vogue

Вики Бекъм блести от корицата на Vogue

Дори и да не сте сред най-отявлените фенове на тандема Виктория-Дейвид Бекъм, чиято кръгла годишнина празнувахме през юли 2019, едва ли ви е убегнала сериозната стилова трансформация, която претърпя Пош Спайс за последните 20 години, в които е една от най-следените личности в света, пише модния сайт ViewSofia.

С днешна дата госпожа Бекъм е абсолютна икона на стила, чиито предпочитания дори граничат с минималистичните - и в дизайните си, и в собствения гардероб Виктория следва вечноелегантна линия, изчистени модели и женствени силуети. В годините на тази стилова "трансформация", естествено, видяхме и много сполучливи експерименти от звездата.

Нещо подобно наблюдаваме от корицата на Vogue Belleza México: Виктория в ярка цветова гама, наситен грим - също заиграващ се с цветовете, разпуснати коси на обемни къдрици и въобще горещата Вики Бекъм, която отчасти бяхме позабравили.

Неотдавна, според доклад на The Mail on Sunday, дизайнерката и майка на четири уволни 30 от служителите си, което й донесе неприятна доза критика от страна на феновете.

Няма коментари към този материал !