Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тръмп има дете от икономка, разкри бивш портиер

отпечатай новината

13.04.2018 11:46 | Видян 2778 пъти

Тръмп има дете от икономка, разкри бивш портиер

Президентът Доналд Тръмп има дете в резултат на секс афера със своя икономка, разкри бившият портиер на Тръмп Тауър, пише Newsweek.

Портиерът Дино Саджудин проговори, след като вчера сутринта в пресата изтекоха детайли от споразумението му с American Media Inc, която издава The National Enquirer. Сделката е 30 000 долара за изключителните права върху историята.

"Мога да потвърдя, че докато работех в Тръмп Тауър бях инструктиран да не критикувам бившата икономка на Тръмп поради предишна нейна връзка с президента, от която се е родило дете", заяви Саджудин пред медиите.

По-късно American Media Inc решава да не публикува историята, тъй като не може да я докаже. Но разкритията на портиера вдигнат отново шум около личния живот на президента и не остават извън от заглавията на медиите.

Тръмп все още е обект на делата, повдигнати от порно звездата Сторми Даниълс, доказала секса без презерватив с президента на детектор на лъжата, както и на тези от бившата плеймейтка Карън МакДугал, която също твърди, че е имала афера с Тръмп между 2006 и 2007г.

Президентът е бил вече женен за първата дама Мелания по време на двете им срещи, за които се твърди, че са се случили в месеците след раждането на най-малкия син Барън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !