бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Кой ще открива шоуто на “Планета Дерби 2009??

отпечатай новината

09.07.2009 13:00 | Видян 18929 пъти | Гласували 2

Кой ще открива шоуто на “Планета Дерби 2009??

Известна е вече и една от най-големите загадки на турнето “Планета Дерби 2009? – кой ще сложи началото на концертите. След дълги “залози” между феновете в официалната страница на медията в сайта Facebook, вече резултатът е ясен. Време е да обявим името на изпълнителката, която първа ще представи своето шоу пред хилядите зрители това лято.

Но преди това ще ви припомним, че през 2004 г. първа на сцената на “Планета Прима” е пяла Гергана, а през 2005 г. – Вероника. Началото на най-очакваното музикално шоу през лятото на 2006 г. поставяше Райна, а през 2007 г. – Камелия. Паметни ще останат думите на провокативната Камелия, че с голямо удоволствие излиза всяка вечер пред “девствената публика”. “Планета Дерби Плюс 2008? петнадесет вечери започваше с уникалния спектакъл на Андреа и нейната стъклена пирамида.

Какво ни очаква това лято? Отговорът ще научим съвсем скоро, на 15 юли, точно в 20 часа, на площад “Жеравица” в Монтана. С много сексапил, чар и омагьосващ глас това лято първа ще владее публиката на турнето “Планета Дерби 2009? – Мария.

Новината е дело на нашата читателка Ани Стоянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !