Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Конспираторът- гала премиера

отпечатай новината

27.10.2011 15:00 | Видян 1808 пъти

Конспираторът- гала премиера

София, 27 октомври, 2011 -  So Independent започва с голямо парти и гала-премиера на Конспираторът в Cinema City утре вечер, петък, 28ми октомври. Конспираторът ще бъде представен от Калина Иванов и Джеймс Соломон, съответно сценограф и сценарист на филма. Очаква се сред гостите на премиерата да бъдат някои от Холивудските звезди, които в момента са в София за снимките на Непобедимите 2 (The Expendables 2).

Вечерта започва в 19:00 с официално посрещане на гостите (red carpet) и кратък коктейл. Прожекцията на филма започва в 20:00, а след нея ще има „I Love New York” парти с коктейли и филми, което ще се случи на нюйоркска улица – специално построен декор от филмово студио Ню Бояна, партньор на So Indepependent.

На откриването като специален гост ще присъства и филмовият критик от Ел Ей Таймс (LA Times) Кенет Тюран. Ето какво пише Кенет Тюран за филма, който ще открие фестивала тази година:„Конспираторът има някои съюзници в своя ревностен, но ефективен опит да възкреси едно забравено кътче от историята на Америка.Много от тях са били предвидени, включително категоричния избор на Робин Райт за главната роля, но може би най-силният е непреднамерения развой на самата история. Конспираторът е политическа драма по всички показатели и, като се остави настрана изпълнението на Райт, именно развитието на историческите събития най-силно приковава вниманието ни.Една знаменита фраза на Цицерон, цитирана във филма, обобщава: „Във времена на война законът мълчи.” Това важи за времената на Римската империя, за времето на Мери Сюрат и, за съжаление, за нашето време.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !