Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Малкият Маргин и Ицо Исуса "сменили" лицата си

отпечатай новината

25.07.2012 11:30 | Видян 4459 пъти | Гласували 1

Малкият Маргин и Ицо Исуса

Николай Маринов – Малкия Маргин и Христо Вертерян – Ицо Исуса са се подложили на пластични операции. Те се движат напълно неразпознаваеми за света и ченгетата, които дишат във врата им, разкрива вестник „Всеки ден”.

Сложните интервенции за тоталната промяна на външния им вид били извършени от специалисти в чужбина. Двамата мафиоти разполагат и със фалшиви паспорти, а Малкия Маргин дори носил сини лещи на очите. Той и Исуса имат сложната задача да запазят кокаиновите канали на Брендо и Таки.
Страхували се обаче да не бъдат спипани.

Ужасът настъпил, когато у нас бяха арестувани редица знакови фигури от подземния свят. Големият Маргин също искал да последва брат си в чужбина, но не смеел да се изнесе от страната, защото се страхувал да не поведе след себе си опашка и така да издъни брат си и Ицо Исуса.

Последният контролира големи пратки кокаин от Латинска Америка за Западна Европа. След като „Интерпол” арестува Христофорис Аманатидис – Таки в Дубай Исуса наследил бизнеса. Източници на „Всеки ден” разкриват, че той два пъти се е срещал с Малкия Маргин в Испания.

Николай Маринов обаче не смее да се застои дълго на едно място, а ако се прибере в България го чака обвинение за убийството на радио водещия Боби Цанков. Той постоянно пътува, защото го е страх да не бъде заловен от международните ченгета.

Срещите между мафиотите се състояли след ареста на Брендо. Двамата умували какво да правят, за да запазят непокътнати кокаиновите канали за Западна Европа.

източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !