Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Отварачката проговори за развода

отпечатай новината

06.04.2017 09:48 | Видян 3414 пъти

Отварачката проговори за развода

Мария споделя, че се надява много хора да намерят себе си в песента “Болна тема си за мен”, а парчето да се превърне в любимо на всички, пише blife.bg.

Мария споделя, че се надява много хора да намерят себе си в песента “Болна тема си за мен”, а парчето да се превърне в любимо на всички. За нея самата това е една от най-любимите й песни. Признава, че е много горда с това, което са успели да направят с целия екип.

Всичко е било плод на едномесечна подготовка и много труд, за да бъдат изпипани и най-малките детайли. “За лятото подготвям огромна изненада – самостоятелен проект, който ще бъде много мащабен” - издава в аванс изпълнителката пред “Звездно”.

“Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми” - признава звездата на телевизия “Планета”.

Мария предпочита да прескочи темата за личния си живот и дали е вярно това, че се развеждат с Християн Гущеров. "Има една тема, към която спазвам хигиена на общуване, защото аз съм такъв тип човек, който уважава онези, които го обичат, които са го обичали, са помагали и са били част от неговия свят. И по-скоро, прескачайки темата за личния живот, не позволявам някой да се почувства обиден, засегнат.

От тази гледна точка казвам "хигиена на общуване", а не нещо да избягвам и да нямам отговор. Имам отговор за всичко, но когато се отнася за личния живот, нека си остане в моята глава, в моето сърце. Имайки предвид всичко, което се изписва напоследък и начинът, по който се опитват и да ме опорочат, и да ме огорчат, ще кажа, че съм човек, който стъпва здраво на опита си, на рутината си и се е доказал във времето.

Такива жълти послания и измислени цитати и грозни думи, няма как нито да ме огорчат, нито да ме обидят. Жалко е, че се случва, жалко е, че не си ценим хората. Във всяка една колеблива ситуация злоупотребяваме с това нещо.
Аз не възпитавам детето си така. Разбира се, не ми е приятно, но няма какво да направя. Затова просто ще замълча, както съм замълчавала и преди шест години и половина, така и сега. Нито ще отговарям, нито ще давам обяснения. Просто ще кажа, че имайки предвид ситуацията ми в личен план, много хора се възползват и поднасят грозни лъжи за мен. Хората, с които ме свързват и думите, които казват, са лъжа и са грозни" - обясни тя, цитира Signal.bg.

 
По повод на интервюто с Християн Гущеров, което е тиражирано в медийното пространство, и казаните думи в него, певицата коментира:

"Надявам се, че не е вярно, ако е вярно, ще се наложи да съжалявам за времето, което сме били заедно". На въпрос дали са разделени официално, Мария отговаря така: "На този етап ще оставя, ако някой има да казва нещо, аз нямам какво да кажа. Това си е мой личен живот. Ще си замълча и заради Мери, и заради себе си, и заради достойнството, което нося. Ако някой иска да говори, да си говори".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !