Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Преслава и Джино насаме в Щатите

отпечатай новината

05.09.2017 11:12 | Видян 1776 пъти

Преслава и Джино насаме в Щатите

Само след седмица Преслава ще се озове отново в едно легло с някогашния си любовник Джино, пише HotArena.

Хитовата изпълнителка ще съчетае полезното с приятното по време на предстоящото си трето турне в Америка, което ще продължи две седмици и се очаква тя да лапне от него близо $100 000.

Щатската обиколка на Преслава започва на 22 септември в Атланта и ще завърши в началото на октомври в Кейп Код, Масачузетс. Още с кацането си в страната на неограничените възможности тя ще бъде посрещната от своя бивш любовник – Джино, с когото изживя няколкомесечна бурна афера през 2015-а. Успелият нашенец отвъд океана вече е организирал 5-звезден престой за приятелката си, с която ще спят в едни от най-луксозните и скъпи хотели в Америка.

Джино така е структурирал работните си ангажименти, че за двете седмици, в които Преслава ще бъде в САЩ, той ще може стриктно да я следва по петите и да прекарват заедно всяка свободна минута. Още от летището Бианкалана ще поема Преслава, посрещайки я слимузина. С комфортното возило, разполагащо с мини бар и малко джакузи, чалга фурията ще се придвижва и между близките щати.

По време на връзката си с Джино изпълнителката на „Аматьорка” не се посвени да признае публично, че между нея и него гори бурен пожар в леглото, който със сигурност ще пламне отново и в САЩ.

Павел вече бил бесен, че няма да може да придружи шавливата си половинка в Америка. Той обаче не получил виза, тъй като има криминални регистрации у нас.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !