Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гринго яхна звяр за 150 бона, играе го шофьор на Софка

отпечатай новината

10.04.2019 14:39 | Видян 1936 пъти

Гринго яхна звяр за 150 бона, играе го шофьор на Софка

Лъскав Мерцедес подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, научи България Днес. Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня.

Возилото не е последен модел, но въпреки това Гринго брои тлъста сума за новата си играчка. Проверка показа, че колата на възлюбения на Софка струва повече от 150 бона. Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас.

Продавачът му гарантира, че возилото е карано само в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв поглед. От години той мечтае да има черен Мерцедес. Щом я вижда, той решава да я тества и след няколко минути вече слага подписа си под сделката.

Гринго сам вади от джоба си парите за лъскавия Мерцедес, напук на слуховете, че Маринова го издържа. Здравенякът има доста събрани пари, а след сватбата му остават още и той решава да ги похарчи за нещо, което винаги е мечтал - да има скъпа кола.

Като истински любител на високите скорости, бившият затворник тунингова скъпарското возило. Гринго решава да затъмни дори и предните прозорци на колата, което е забранено в България, но мъжът на Софка е над тези неща.

Мъжът на ромската певица не слиза от новата си придобивка. Гринго все още не може да се нарадва на бързата си кола. Като истински джентълмен той постоянно предлага и на Софка да я кара по участия и ангажименти.

Така Гринго влиза в ролята на шофьор на съпругата си. Мачото редовно изпробва колко може да вдигне звярът му на пътя. Високите скорости не са по нрава на Софка и тя постоянно му се кара, че кара прекалено бързо.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !