Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

2-ро качество хора ли сме за властта или защо зорлем ни обричат на задължителен мутро-туризъм ?

отпечатай новината

12.05.2020 14:35 | Видян 2482 пъти

2-ро качество хора ли сме за властта или защо зорлем ни обричат на задължителен мутро-туризъм ?

Ако сте чужденец, дори от най-заразената страна, на честна дума, че нямате здравословни проблеми, ще дойдете в България. Но, ако като българин сте били в чужбина - дори по работа, а ние уж сме експортна икономика, ще стоите 2 седмици под домашен арест, след като се върнете, даже нищо да ви няма. Това предвижда властта в своя неконституционен, както го определи категорично най-големият ни спец именно по този вид право проф. Пламен Киров, законопроект за извънредната епидемична ситуация. И това при 23 новозаразени днес и при намалели с 8 души или 16,66% лекуващи се от усложнения С коронавирус в интензивните отделения в страната с техните над 2000 места!

Ние - българите, явно се явяваме второ качество хора за властта.

Както се пошегува пиарът В. Танчева: оттук до въвеждането на изходни визи - сиреч, връщане преди 1 септември 1989 г., има "само една фуражка разстояние". С тази разлика, че преди и за чужденците имаше визи. Не само за нас. Сиреч, връщаме се повече от 30 години назад.

За да бъдат привлечени българите на нашето море, не стигат силови акции. Трябваше отдавна да се работи за истинско и честно привличане на нашите туристи, защото по Черноморието има много скрити съкровища и атракции, за които така и не знаем. Затова и стартирахме преди повече от година кампанията Естествено България и през 2019 г. нощувките на българи в нашите хотели скочиха с 14%.

Ала на Министерството на туризма не му пука как трябва да се прави. Там се работи, НЕчисто и просто, за конкретни хора - крупни играчи, които се броят на пръстите на едната ръка. И резултатите са на лице.През последните 5 години крейбрежието беше "върнато" на СИК и ВИС, които си го поделиха като през 90-те години.

България граничи на Изток с трима бизнесмени, на които им викат и на тримата в техните среди все с М - двама са от едната и един е от другата групировка.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !