Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Стефан Вълдобрев представя Книга за песните в София

отпечатай новината

09.06.2020 11:25 | Видян 916 пъти

Стефан Вълдобрев представя Книга за песните в София

„Хайде на концертите! Започва се“. С тези радостни думи Стефан Вълдобрев обяви завръщането си, заедно с колегите си от „Обичайните заподозрени“, в обичайния им летен ритъм на пътувания и концерти.

С отхлабването на противоепидемичните мерки, стана възможна най-накрая премиерата на живо на книгата на Вълдобрев „Книга за песните“, която излезе на книжни пазар на 15 май. Тя ще бъде представена лично от Стефан пред публика на 24 юни в столичния клуб „Кино Кабана“, а входът ще е свободен.

"Ще почета, ще подрънча на китара, ще отговоря на всички неизяснени въпроси, а накрая ще подпиша книгите на желаещите", обеща авторът на „По-полека“

Срещите на изпълнителя с почитателите му на живо ще започнат още на 18 юни с концерт, наречен „Три китари в парка“ в рамките на театралния фестивал СОФИЯ МОНО. Стефан ще излезе пред публика заедно с Иван Лечев и Миро Иванов от „Обичайните заподозрени“.

"Концертът ни се нарича "Три китари в парка", понеже сме с три китари (акустични) и понеже сме в парк (Военната академия)", обясни във Фейсбук той. Билетите за концерта са вече в продажба на цена от 20 лв.

За София е планиран и традиционният голям летен концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, чиято дата вече е ясна – 23 юли. Остава да се реши финално мястото, като музикантите се колебаят между новата актуална локация за събития на живо - стадион „Юнак“ и добрепознатия клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

Преди това обаче ще оттренират сценичното си присъствие с лайв на морето – във Варна на 26 юни в клуб „Ментол“. На 2 юли „Книга за песните“ ще акостира с жива премиера и в Пловдив.

"Това е засега. Очаквайте много нови включвания",  обеща Вълдобрев във Фейсбук.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !