Снимки на дъщерята на Елизабет II,...

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще...

Вдовицата на Шарлопов сияе на морето

Вдовицата Боряна Шарлопова буквално пращи от сексапил....

Калин Сърменов стана дядо на момиче

отпечатай новината

10.07.2020 13:17 | Видян 419 пъти

Калин Сърменов стана дядо на момиче

Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов стана дядо на момиче. Малката принцеса носи името Йоана и се появи на бял свят с перфектните мерки- тегло 3050кг. И 50см височина.

С внучка го дари първородната му дъщеря- Дария, която се омъжи за сина на икономическия анализатор и преподавател Петкан Илиев – Александър. Припомняме ви, че те склюяиха брак , преди година в морския курорт Лозенец. Година по-късно младото семейство са изключително щастливи от факта, че вече са родители. Майката и бебето са добре, а щастливият дядо не пропусна да почерпи близки и колеги за малката Йоана.

Репортер на „Телеграф“ се свърза с Калин Сърменов, за да му честити. „Благодаря ви, не мога да ви опиша какво е чувството. Пораснах. Буквално за 24 часа осъзнах, че съм пораснал. Отговорността се качва в пъти. Изведнъж се появява едно малко същество , над което нямаш контрол, но знаеш, че това е целия свят на твоето собствено дете.

Страхотно и изненадващо е чувството. Усетих притеснение, щастие и като се погледнах в огледалото си казах: „О, Боже аз съм пораснал. Осъзнаваме това, когато започнем да носим отговорност“, с усмивка и вълнение сподели Сърменов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !