Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Васил Найденов падна от пейка в ресторант

отпечатай новината

04.09.2020 12:17 | Видян 1623 пъти

Васил Найденов падна от пейка в ресторант

Едва дишам все още, но добре, че не се потроших, призна певецът, който вчера празнува 70-я си юбилей

Големият певец Васил Найденов е паднал от пейка в столичен ресторант, разкри самият той. Това се е случило броени дни преди 70-годишния му юбилей, който отпразнува вчера, пише в днешния си брой "Телеграф".

„Бях в ресторант недалеч от вкъщи. Пейката, на която седях, се разглоби и полетях назад. При падането си ударих ребрата близо до гръбначния стълб. Това е изключително болезнено. Едва дишам все още, но добре, че не се потроших. Можеше дори да си счупя главата“, разказва за инцидента изпълнителят на „Казано честно, всичко ми е наред“. След това той е ходил на преглед в 14-та поликлиника и във Военна болница. „Оказа се, че нямам нищо счупено и пукнато, но болките са много силни.

И в момента ми е трудно да дишам дълбоко“, споделя още музикалният любимец. На рождените си дни Васко Кеца избягва да бъде с голяма компания. „Юбилеят си е мой личен празник и не ми се иска да има грандиозно празненство. А и на всеки концерт ми е като на рожден ден“, обясни идолът на няколко поколения. Той е решил да бъде само с няколко най-близки хора на вилата на импресариото си Ивайло Манолов край София. Мениджърът има и къща в Гърция, която шефът му все още обаче не е виждал. „Човек неминуемо се променя за 70 години. Може би сега по-бързо вземам решения. Тежа и повече на мястото си.

Преди бях много експанзивен, а вече гледам да забавям малко нещата. По света колегите на моята възраст не пътуват така често като мен“, коментира равносметката си музикантът. Приятелите на Васил Найденов се стягаха да организират голям негов самостоятелен концерт в зала 1 на НДК по случай кръглата му годишнина, но заради пандемията от коронавируса, това се отлага засега. Самият той не планира нищо конкретно, тъй като никога не е бил плановик.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !