Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Мюзикъла Чаплин в НДК завърши с предложение за брак

отпечатай новината

16.10.2020 12:51 | Видян 1383 пъти

Мюзикъла Чаплин в НДК завърши с предложение за брак

Млад мъж направи предложение за брак на приятелката си на сцената на Зала 1 на НДК след софийската премиера на мюзикъла „Чаплин“. По време на овациите за артистите, които сътвориха истински празник за повече от 1100 зрители, настанени през 2 стола и през ред в огромния салон, режисьорът на спектакъла Борис Панкин призова да излязат пред публиката и две непознати имена – Петя и Александър.

Когато красивата двойка се появи на подиума, пред погледите на всички присъстващи Алекс падна на коляно и попита Петя дали ще се омъжи за него, поднасяйки на дамата си пръстен. Отговорът, разбира се, беше положителен и придружен със силни аплодисменти.

Мариан Бачев беше блестящ – и вокално, и актьорски, в образа на Чарли Чаплин, представяйки филмовата легенда от младите му години до дълбока старост, когато на 83, през 1972-ра, получава своя отдавна заслужен „Оскар“ за цялостно творчество. Деликатен и фин, но твърд в демократичните си убеждения, героят на Бачев - едновременно Малкия човек и световната знаменитост, е един от забележителните образи, изграждани на родна сцена в този жанр.

Екипът на Държавна опера – Варна, чиято продукция е мюзикълът на Крис Картър, омагьоса публиката с прекрасните си гласове и танцови умения, а един от героите на спектакъла стана талантливото момче Максим Ялнъзов, което изигра малкия Чарли.
Аплодирани бяха актьорите Борислав Веженов като брата на Чарли – Сидни Чаплин, Десислава Николова като светската хроникьорка Хеда Хопър, певците Антоанела Петрова (Хана – майката на Чарли), Мария Павлова (Уна О`Нийл), Боян Стоянов (американският мениджър и откривател на на Чаплин) и целият над 30-членен състав на спектакъла. Както и хореографът Анастасия Неделчева, художничката Розина Макавеева, създала над 150 различни костюма за „Чаплин“, диригентът Страцимир Павлов...

„Мога да пиша дълго, но ще го кажа кратко: Отдаде ли ви се възможност, гледайте мюзикъла „Чаплин“. Мисля, че досега у нас не е бил поставян мюзикъл на такова ниво. P.S. Варненската опера вероятно притежава най-добрите женски гласове в България“, написа зрител във Фейсбук страницата на гост-звездата Мариан Бачев след представлението в сряда вечер.

„Снощи просто беше велик спектакъл. Имаше дух. И страхотна ответна връзка! Въпреки огромната Зала 1 и хората през 2 седалки...“, сподели за „Монитор“ актьорът.

Източник: Monitor
Снимка: Николай Паунов

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !