Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Роналдо се пусна на луксозна почивка със семейството си

отпечатай новината

22.07.2024 15:29 | Видян 1030 пъти

Роналдо се пусна на луксозна почивка със семейството си

Кристиано Роналдо и партньорката му Джорджина Родригес изглеждаха по-влюбени от всякога, докато се печаха на слънце по време на пищно семейно бягство в Саудитска Арабия в неделя, пише Daily Mail.

39-годишният футболист беше без тениска и показа невероятно стегнатото си телосложение в чифт плувни шорти, докато грееше за блестящи снимки с облечената в бикини партньорка Джорджина, 30.

Двойката, която беше на почивка с децата си, откакто Португалия отпадна от Еврото, не можа да сдържи усмивките си, докато се успокояваха за снимка, докато се разхлаждаха в океана.

Бившата търговска асистентка Джорджина изглеждаше невероятно в грабваща окото зелена горна част на бикини, която комбинира с черно долнище и бейзболна шапка.

По-късно тя облече кафяви метални бикини и цветна плажна пола, докато позира за зашеметяващо огледално селфи.

На друга снимка двойката позира на луксозна яхта с децата си, дъщерите Ева Мария, седем, Алана, шест, Бела, две, и син Матео, седем.

Кристиано има и втори син, Кристиано младши, 14, от предишна връзка.

Най-малката дъщеря на Роналдо и Джорджина Бела и синът Матео бяха забелязани да вървят покрай дока към лодката на друга снимка.

По-късно спортистът показа впечатляващата си гъвкавост, докато се разтягаше в сауна по време на почивката.

Нападателят също беше видян да се наслаждава на разходка с луксозен велосипед без тениска из живописния хотел.

Така необходимата почивка на Роналдо идва, след като Португалия загуби от Франция с дузпи, като Кристиано не успя да отбележи нито веднъж в надпреварата въпреки 23 опита.

Загубата беше влошена от Кристиано, който разкри, че това ще бъде последният път, в който ще се състезава на Европейско първенство.

Отразявайки загубата на Португалия, Кристиано написа в X, бивш Twitter: „Искахме повече. Заслужавахме повече. За нас. За всеки един от вас. За Португалия.

„Благодарни сме за всичко, което ни дадохте и за всичко, което сме постигнали досега.“

„На и извън терена съм сигурен, че това наследство ще бъде почетено и ще продължи да се изгражда. Заедно.'

Кристиано е вкарал 130 гола в 212 мача за Португалия.

„Това без съмнение е последното ми европейско първенство“, каза пред португалското издание O Jogo.

„Но аз не се вълнувам от това, а от всичко, което включва футболът. Заради ентусиазма, който изпитвам към играта, ентусиазма да видя моите привърженици, семейството ми, привързаността, която хората изпитват към мен.

„Не става въпрос за напускане на футбола, защото ако го направя, какво друго ще трябва да направя или да спечеля? Няма да става въпрос за получаване на една точка повече или една точка по-малко. Да правя хората щастливи е това, което ме мотивира най-много.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !