Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джеймс Хетфийлд, Metallica: „София, вие сте най-яките!”

отпечатай новината

23.06.2010 16:30 | Видян 4599 пъти

Джеймс Хетфийлд, Metallica: „София, вие сте най-яките!”

23 юни 2010 ще остане завинаги в историята!!! Вчера Голямата четворка заби на Националния стадион Васил Левски пред 35,000 души и милиони по целия свят, които гледаха нашия концерт в над 800 кина по цялата планета!!!

За да ги гледат на живо, в България бяха дошли фенове от цяла България, от цяла Европа и от целия свят!!! София стана световна рок и метъл столица официално!!! Имаше фенове от Сърбия, Гърция, Турция, Испания, Мароко, Великобритания, Естония, Литва, Латвия, Унгария, Франция, Дания, Щатите!!!

ANTHRAX, MEGADETH, SLAYER & METALLICA свириха като за световно!!! Бандите се срещнаха и с най-големите късметлии от своите фенове минути преди да се качат на сцена.

Историята отвори нова страница и с убийственото общо изпълнение на четирите велики метъл сили в края на лайва. Точно в 23.00 часа снощи се случи нещо невиждано, нечувано, несънувано дори!!! След двучасовия сет на Metallica, на сцената към тях се присъединиха и останалите траш легенди и всички заедно забиха парчето AM I EVIL!!!

Песента в оригинал е на Diamond Head, издадена е за първи път през 1980 в техния дебютен албум, а след това Metallica правят кавър, който излиза като B-Side на сингъла Creeping Death от 1984. Според Ларс Улрих това е „най-тежкото парче, записвано някога”.

Зверското изпълнение буквално взриви стадиона, всички ревяха с пълно гърло. Бандите просто полудяха, гледайки нашата публика и го казаха: „Вие сте най-яките фенове за всички времена!!!”

Джеймс Хетфийлд потвърди лично от сцената и че феноменалното шоу от София, България ще излезе на DVD съвсем скоро!!! Треперете!!!

Каквото и да кажем, ще е малко. Ако не сте били там, просто не знаете какво сте изпуснали. Те ни обичат, наистина. Ние още повече!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !