Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Теодора, Тони Стораро и Ерик с музикални отличия

отпечатай новината

26.03.2008 09:13 | Видян 5654 пъти

Теодора, Тони Стораро и Ерик с музикални отличия

Теодора, Тони Стораро и Ерик „отвяха” конкуренцията и заслужено взеха отличия в четири категории.

Първите музикални награди на Фен ТВ вече са факт! Примата на „Диапазон рекърдс” – Теодора бе отличена от зрителите за Певица на 2007 г., а песента й „Смешна цена” грабна наградата за хит на годината. Силно развълнувана, певицата благодари на всички, с които е работила, както и на своя продуцент, като не пропусна да изкаже и благодарности на своите фенове.
 
„Смешна цена” пребори конкуренцията на Азис, Тони Стораро, Джордан и Джина Стоева. Според зрителите на Фен Тв именно песента на синеоката чаровница заслужава да се нарече най-голям хит на изминалата година.
 
„За мен тази награда – Певица на годината, е най-голямото признание! Обещавам да работя все така...и догодина пак да съм тук!” – обеща Теодора.
Освен, че получи две отличия, певицата изпя песента си „Края на дните”, която е включена в хитовия й вече албум „Недовършена целувка”.


Тони Стораро бе избран за Изпълнител на годината . Големия Тони откровено си призна, че е очаквал тази награда и благодари на всички!

 Ерик пребори конкуренцията на Ванина и Нел и бе отличен за Дебют на 2007 г. Изненадан и развълнуван, певецът обеща още по-големи хитове през настоящата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !