Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Коко теши Емилия с чанта за 7 бона

отпечатай новината

08.08.2010 09:00 | Видян 15379 пъти | Гласували 2

Коко теши Емилия с чанта за 7 бона

Президентът на Локомотив Пд Коко Динев явно е решил да направи всичко възможно, за да задържи съпругата си Емилия. Бизнесменът направи уникален подарък на фолкаджийката, която се сдоби с луксозна чанта за 6300 лв., съобщи kliuki.bg.

Емилия си харесала уникалния модел на Версаче по време на шопинг тур из софийските бутици.

Смята се, че по този начин бизнесменът компенсира Емилия заради слуховете за постоянните му изневери. Преди време тя измести от ложето му колежката си Анелия. Динев има по едно дете и от двете, но напоследък се появяват информации, че Коко има вземане-даване с Преслава. Първата фолкаджийка на Динев, Нелина, пък обяви, че той е безнадежден женкар и много изобретателен в свалките.

"Две години бях щастлива с Коко, но останалите две - не. Той е полигамен мъж, на когото не мога да имам доверие - заяви Нелина, която беше до бизнесмена четири години. - Коко има богато въображение и огромна фантазия, когато трябва да сюрпризира приятно набелязаната от него жена. При едно мое участие във Видин се беше дегизирал с дълга брада и червено яке и цяла вечер пях покрай масата му, без да го позная."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !