ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Дани от Стъклен дом заби манекенка, Камен зарязан от гаджето

отпечатай новината

12.09.2010 09:00 | Видян 10831 пъти

Дани от Стъклен дом заби манекенка, Камен зарязан от гаджето

Бойко Кръстанов, който изпълнява ролята на Дани в топсериала на бТВ Стъклен дом, има ново гадже. Това е 21-годишната моделка Ива Янкулова. Тя се е снимала за много корици и рекламни кампании, а в момента следва моден дизайн в НХА. Приятелите на актьора се надяват той да не се възползва от известността си  и този романс да се окаже нещо краткотрайно.

Идния петък е премиерата на новия игрален филм с негово участие Лов на дребни хищници. В него се изявява и Силвия, която до неотдавна се водеше гадже на главния герой в Стъклен дом – Калин Врачански (Камен).

Двамата обаче били разделени. Силвия призна пред Хайклуб, че се била появила с него за имидж на приема в американското посолство за екипа на тв поредицата. И тогава, още в началото на лятото, двойката се била разпаднала. Младата актриса е състудентка и приятелка на Бойко Кръстанов, от НАТФИЗ. Там девойката среща и Врачански, който е малко по-голям от нея и аверчето й, познато на цяла България като Дани Касабов.

Техният филм пък разказва за мафията в родината. Говори се, че прототип на един от героите в лентата бил самият генерал Любен Гоцев. Тази клюка се разчу още при представянето на филма в Кан в края на май. Тогава прожекцията беше в гъзарския комплекс Грей д’Албион на Кроазет, но никоя от младите звезди не бе поканена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !