Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Елица и Стоян Янкулов ще засаждат дръвчета

отпечатай новината

04.04.2008 08:52 | Видян 7856 пъти | Гласували 1

Елица и Стоян Янкулов ще засаждат дръвчета

Днес Елица Тодорова и Стоян Янкулов ще залесят с вечнозелени дръвчета централната част на Пловдив, съобщава сайт на екологично сдружение.

Залесяването е част от проекта “Пазете Земята чиста!” и националната кампания
”Да засадим дърво!”, чийто лица са Елица и Стоян.
Знаменитият дует е приел поканата на народните представители Атанаска Тенева и Захари Георгиев да участват в поредната акция, която депутатите организират под тепетата в рамките на екологичната кампания.

Залесителното мероприятие  ще се  реализира от 14.30 часа в подножието на емблематичния за Пловдив хълм Бунарджика. В градинката, разположена отдясно на кръстовището между бул. “Васил Априлов” и ул. “Стоян Заимов”, известна за пловдивчани още като  парашутна площадка, ще бъдат засадени вечно зелени туи.

Акцията е насочена към ученици и студенти, които Елица и Стунджи ще призоват за активно участие в грижата за природата. Лицата на кампанията няма да откажат автографи на пловдивските си почитатели и възнамеряват да раздават свои дискове. Уникалният български дует ще прикани гражданите на Пловдив да се включат в масовото залесяване на дръвчета в събота от 11 часа на територията на район Тракия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !