Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Даяна заснема новата си песен

отпечатай новината

21.09.2010 09:00 | Видян 3768 пъти | Гласували 1

Даяна заснема новата си песен

За изпълнителката на "Real Enterprises" – Даяна вече е факт новата песен "Вземи ми всичко". Парчето е по текст на Никол, аранжимента е на Даниел Ганев и е със специалното участие на Максим Горанов на соло китарата.

Даяна разчита на новата си песен и на новия си цвят на косата да я върнат в сърцата на феновете. Блондинката ще снима клип към новата песен „Вземи ми всичко”. „Ще е нещо есенно, тъжно, емоционално...”-сподели талантливата певица. „Мислим за някакъв сюжет, защото не искам да наблягам на имиджов клип....харесвам клиповете с история.”

Последната песен „Признай” беше много добре приета от почитателите на Даяна. Певицата и настоящият й продуцент Николай Първанов – Китаеца решиха да клипират именно тази песен, защото според него „тъжните и сърцераздирателни песни са тези, които те докосват най-дълбоко и влизат в душата ти”. Даяна очаква с нетърпение реакцията на феновете: „В песента се пее за нещата от живота, които със сигурност всеки от нас е преживял. Именно това я прави толкова истинска.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !