Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

WONDERLAND в Червило

отпечатай новината

28.10.2010 10:00 | Видян 2043 пъти

WONDERLAND  в Червило

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще представят най-новия си парти проект “Wonderland” на 28-ми октомври в клуб Chervilo. Събитието е специално създадено във връзка с новата парти концепция на изцяло обновения клуб, с 13 годишна история. Зад пулта ще застане DJ Sprite. Tанцьорите ще носят бански костюми от „La dolce Vita” , а приказните аксесоари отново ще бъдат дело на дизайнерката Донка Боева.

За по-малко от една година Биляна и Невена успяват да реализират повече от 30 „dance-event”-а в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Слънчев Бряг, Албена и др. градове на България. Момичетата могат да се похвалят и с едно успешно реализирано парти в Цюрих - Швейцария и три големи ревю-спектакли, които са организирали във връзка с официалното представяне на марката “Takeshy Kurosawa” за България и ревюта на световно известните марки бельо и бански-“Sloggi” и “Triumf.”

“Wonderland” е много специално събитие, което ще обедини в себе си досегашно създадените наши парти концепции на „The secret garden”,”Fairy Tale”, ”Love is in the air” и “Fantasy”-споделят Биляна и Невена. Темата отново е свързана с приказния свят на фантазията,но този път тя е пречупена от съвременната реалност. В “Wonderland” присъстват чудесата от приказките, разхождат се причудливи същества, принцеси и елфи, но те ще бъдат едни истински-съвременни герои...В страната на чудесата всеки гост ще се постави между фантазията и реалността...,а героите от сцената и приказния декор,могат да го накарат да се изгуби някаде там...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !