Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Public Enemy взриваха публиката си в зала Христо Ботев

отпечатай новината

28.10.2010 18:00 | Видян 2941 пъти

Public Enemy взриваха публиката си в зала Христо Ботев

Столичната зала Христо Ботев отдавна не е виждала толкова екшън!
Хип-хопърите превърнаха, обикновенно тихата спортна зала, в мястото на което всеки истински фен на рапа, би трябвало да бъде. Залата кънтеше от нечуван саунд и подлудялата публика.

Във все още срамежливата част на вечерта, когато доста малкият брой фенове се гледаха над пълни чаши с бира и си шушукаха как може толкова малко хора да има на Public Enemy, началото на “екшъна” дадоха звездите на BG рапа.

Spens се появи и то не сам, беше придружен от цял бенд и балет. Сред бенда беше и звездата от Tri O Five – WahTony. Цялата група бе подготвила едни от най-големите хитове на звездата, както и нови парчета, които бяха изпълнени в нов аранжимент – малко рок, дъб и за удоволствие на публиката, леко реге.

След изцяло обновената програма на Spens се появиха DRS+ и Nokaut.
Феновете са добре запознати с тяхната програма и не след дълго, тихата и иначе полупразна зала започна да подскача и рапира редом с тях.

На фона на хип-хопа от комерсиалния ефир под ръководството на DJ Marti G минаха още няколко минути (и бири) и дойде време за Public Enemy...

Jump, Jump, Jump..бяха първите думи които се чуваха. Още на първото Jump феновете полудяха и започнаха да скачат и крещят. Не след дълго на сцената излезна и причната за невероятните крясаци-Flava Flav придружен от Chuk D и антуража си. Звездите изнесоха нечуван концерт, който продължи повече от два часа. 51 годишния Flava Flav и леко закругленият Chuk D не оставиха публиката за момент да си отдъхне, а те не спираха да скачат, като малки деца на по няколко шоколада.

Два часа с най-големите хитове на хип-хоп легендите, сред които разбира се бяха "Shut’em Down", "Bring The Noise" и "Public Enemy No. 1", и те не искаха да сложат края на концерта си. Слизането от сцената се оказа най-трудно за Flava Flav. Невероятно беше отношението на публиката и това естествено, направи огромно впечатление на звездата. Рапърът успя да върне на сцената Chuck D и музикантите от бандата, която свиреше всички парчета на живо, за да прозвучи "Give It Up".

Public Enemy ни накараха да обещаем, че ще изискваме от всички щатски рапъри, които ни гостуват, да ни забавляват поне по два часа и самите те го направиха.

Афтър партито в Стоежа беше уважено от звездите, където се чуваше звука от постоянни наздравици и класичесни хип-хоп. Определено може да се каже, че този два часов концерт ще държи жега дълго време на ценителите на хип-хопа у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !