Събраха най-известните световни...

Интересът към теориите на конспирацията в ерата на...

Банско и Смолян домакини на сутрешния блок на ТВ7 на 31 декември

отпечатай новината

28.12.2010 14:40 | Видян 2055 пъти

Банско и Смолян домакини на сутрешния блок на ТВ7 на 31 декември

На 31 декември сутрешният блок на ТВ7 „БОдилник” ще излъчи специалното си Новогодишно издание. 

Водещият на рубриката „Гореща точка” – Николай Бареков ще замине за град Смолян, от където предаването ще има преки включвания. Кметът на община Смолян – Дора Янкова, ще бъде специален домакин на събитието и ще каже няколко думи за зрителите на ТВ7 от откритото студио на „БОдилник”, което ще е позиционирано на централния площад на града.

Другата точка, от която ТВ7 ще излъчва пряко, ще бъде центъра на град Банско, където водещ ще е Ива Стоянова. Тя ще представи на зрителите атмосферата в града часове преди настъпването на новата 2011-та година, както и най-интересното от тазгодишния кукерски фестивал, който се провежда в Банско. Популярните „Бански старчета” и местни фолклорни ансамбли ще бъдат част от сутрешния блок в минутите след 8 ч.

Зрителите на ТВ7 ще станат свидетели на своеобразно надпяване между фолклорните формации на Банско и Смолян, а Жана Танева ще влезе в ролята на основен водещ от централното студио на „БОдилник”.

Местните жители на двата града, които желаят да се включат в празника, са добре дошли в центъра на Банско и Смолян на 31 декември между 8 и 9.30 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !