Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стораро с нов клип

отпечатай новината

20.04.2008 09:00 | Видян 3908 пъти

Стораро с нов клип

Топ-певецът на годината Тони Стораро засне видео към най-новата си песен „Искам те за мен”.

В обновения клуб „Биад”, който отвори врати само преди седмица, човекът-глас изпълни за първи път пред публика последното си парче, което даде сериозна заявка за хит. За ден клубът се превърна и в сцената, на която бе реализиран клипът на песента.

Както е присъщо на Големия Тони - той отново е в много приятна компания. Партньорката му във видеото е прекрасната Тамара – професионален топ модел. Тони е с модерна и младежка визия. А Тамара - разбира се, сменя няколко предизвикателни и секси тоалета.

Песента, както и клипът разказват за любов, раздяла и още нещо… Красивата Тамара влиза в ролята на жената, която съблазнява мъжа, предизвиква го и после се прави на недостъпна. Героят на Тони Стораро, пленен от нейния чар, я пожелава все по-силно и по-силно и не иска да я пусне да си тръгне. Огорчен от любовта той се опитва да удави мъката в алкохол. Изплаквайки болката си нараненият мъж не спира да повтаря на любимата жена „Искам те за мен”.

За заснемането на видеото пленителят на женски сърца се е доверил на екипа, с който работи при реализацията на много от своите клипове: режисьор е Ненчо Касъмов, оператор – Крум Първанов, за грима и прическите се е погрижила Веси Евтимова, а за стайлинга – Роди.

Песента е включена в най-новата компилация „Fresh Hits пролет”, която съвсем скоро ще бъде на пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !