Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия пред: Нямам болезнена амбиция

отпечатай новината

28.02.2011 15:40 | Видян 13728 пъти

Анелия пред: Нямам болезнена амбиция

Фолк звездата показа пълен непукизъм по повод най-желаната от всяка изпълнителка награда, а именно „Певица на годината”. Анелия беше сред най-коментираните фаворити в категорията при раздадените миналата седмица статуетки на телевизия „Планета”.

„Винаги се иронизирам, че чакам да стана Певица на столетието. Забавлявам се на тази тема, не съм болезнено амбициозна и преди години го доказах като предпочетох личния ми живот и се оттеглих от сцената в най-големия си връх, когато най-много заслужавах това отличие”, заяви хитовата изпълнителка пред предаването „ВИП зона” по радио Веселина. Пред водещата Светлана Кабаиванова Анелия каза, че за нея по-голяма награда от отношението на публиката към нея няма. „Колкото и комерсиално да звучи за мен е важно, когато изляза пред публиката да виждам, че песните ми се харесват от хората. Това всъщност е моята награда. Радвам се, че след първите ми пикови години, феновете продължават да ме подкрепят и когато съм пред тях, те ме правят силна на сцената”.

Настоящата блондинка не би върнала приза, ако някой ден и го връчат, но смята за не по-малка награда това, че преди няколко години е получила отличието „Жена на годината”, което е прецедент за певица от попфолка.
„Желая много успехи на Галена. Тя е изпълнител, който тепърва гради кариерата си, както на времето бях аз или Преслава, която много добре си изигра картите и е повече от ясно, че народа я обича”, завърши темата с наградите Анелия.

До броени дни певицата ще представи най-новия си проект – видеото към „Така ме кефеше”, поп песен с етно ритми. Интересното в случая е, че бъдещият хит е написан от двама текстописци - Росен Димитров и Лори, която написа преди време „4 секунди”, парчето която бе обявено за „Хит на лято 2010” от „Планета тв”.

Анелия не запазва скромност относно похвалите за новата си визия. „Щом аз се харесах така, не се учудвам, че и другите. Една от силните ми черти е индивидуалността. Вече съм една по-различна, по-разчупена жена.” По повод избора си на дрехи, тя каза: „Трябва да имаш усет, да знаеш в кой магазин да влезеш и да се облечеш така добре. Работя и със стилистката Тути, с която обсъждаме заедно моята визия.”

Водещата Светлана не подмина и въпроса за бившия и настоящия любим на певицата. Анелия обаче сподели, че в момента сърцето й е свободно.  „Наистина съм от жените, които искат да бъдат винаги влюбени и това е нещо, което е важно за мен. Живота продължава след всяка раздяла. Не виждам поводи за драми, които жълтата преса винаги търси.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !