Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Диана Алексиева ревнува Захари Бахаров

отпечатай новината

18.04.2011 11:20 | Видян 17295 пъти

Диана Алексиева ревнува Захари Бахаров

Популярната телевизионна водеща направи скандално откритие днес, като показа своята ревност спрямо Захари Бахаров. Въпреки че многократно е отричала, съпругата на известния актьор и майка на малкият им син Максим, призна че го ревнува от страстните целувки, които раздава на актрисите в българския касоразбивач Love.net.

Ко-водещата на „Факторът Кошлуков“ по TV7, директно попита своите гости днес - режисьорът Илиян Джевелеков, актьорите Лилия Маравлия и Тео Аврамов от нашумялия български филм, как не ги е срам да забъркват мъжът й в подобни авантюри. „На какво прилича това?” изстреля Алексиева в лицето на режисьора, който си позволи да създаде подобни проблеми на известното семейство както с любовните сцени на Бахаров и Таня Илиева във филма „Дзифт”.

Жената на известния актьор с любопитство разпита гостите си и за това как се чувстват когато играят голи сцени, вероятно за да провери дали е верен отговорът, който получава от Бахаров в подобни случаи. Водещата се успокой, когато разбра, че на никой не му е удобно в подобни сцени, и приемат че не се събличат самите те, а техните герои. Както сподели това е оправданието, което използва и мъжа й. Актьорът участва и в няколко сцени където зрителите могат да се радват на женската красота на известната манекенка и отскоро актриса Диляна Попова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !